Skip to main content

Downloaden Persoonlijke gegevens nu mogelijk.

Vooruitlopende op de nieuwe privacy wetgeving hebben we het nu mogelijk gemaakt dat je je persoonlijke gegevens kunt downloaden.

Dit is te vinden onder Instellingen en dan Download.

Comments

Popular posts from this blog

Bekijk onze club en artiesten bestand.

Velen van jullie gebruiken onze site al om tickets te kopen om alle gave evenementen die we aanbieden te bezoeken. Dank daarvoor. Maar wat de meeste waarschijnlijk nog niet weten is dat we een redelijk uitgebreid artiesten en club bestand hebben. De artiesten en clubs zijn verbonden met de evenementen waar ze optreden respectievelijk plaatsvinden. Op onze site vind je meer info over je favoriete artiest en kun je tracks beluisteren. Ga naar  https://www.i-ticketz.com/Artist  voor meer artiesten info. Of ga naar  https://www.i-ticketz.com/Club  voor meer info over je favoriete clubs. Heb je ideeen die ons helpen om je nog meer relevante informatie te geven? Laat het ons weten. Mail naar goed.idee@i-ticketz.com  als je denkt een geweldig idee te hebben.

Facebook Pixel optioneel toegevoegd voor organisatoren.

Vanaf vandaag is het mogelijk om Facebook Pixel te gebruiken op onze website. We hebben de Facebook Pixel toegevoegd aan je ticketshop. Tenminste.. Alleen als je dit wilt natuurlijk. Wat kun je ermee? Facebook Pixel is een belangrijke tool om je evenementen een boost te geven. Zie ook de documentatie van Facebook over de pixel. https://www.facebook.com/business/help/952192354843755 Wij hebben de Facebook pixel geintegreerd in onze website. Alles wat je nodig hebt is een Facebook Pixel Id en de url voor je product/ticket catalog. Zie meer info in onze help file over de Facebook pixel.